True

MEĐU VODEĆIM DISTRIBUTERIMA STAKLA 

u Sloveniji, istočnoj i zapadnoj Evropi 

Osnovan 1989 i sa više od 30 godina iskustva, GLASMIK je jedan od najuspešnijih distributera stakla i proizvoda od stakla danas. Svojim klijentima nudimo niz kvalitetnih proizvoda od stakla, mašina, pribora i alata po konkurentnim cenama.

Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo

Investiciju sufinansiraju Republika Slovenija i Evropska unija sa Evropskim fondom za regionalni razvoj.

NAŠ PRODAJNI PROGRAM

Clarico-3 Columans Style 1

STAKLO

Nudimo čitav niz različitih vrsta stakla i proizvoda od stakla sa širokim rasponom debljina i dimenzija, poput float stakla, izuzetno prozirnog stakla, laminiranog stakla, ogledala, barvanog stakla i mnogih drugih.

Clarico-3 Columans Style 1

OPREMA ZA OBRADU STAKLA

Svojim klijentima nudimo sve vrste opreme za obradu stakla za različite namene kao što su skladištenje, podizanje, utovar, sečenje, sortiranje, IG linija, CNC i brušenje, bušenje, glodanje, sito i digitalna štampa, valjkasti premaz itd.

Clarico-3 Columans Style 1

ALATI I PRIBOR

Svojim klijentima takođe nudimo sve vrste međuslojnih materijala i dodataka kao što su EVA, PVB, zeleni trak za laminiranje, silikonske vreće i rezači folije i nekoliko različitih vrsta dijamantskih alata i alata za poliranje.

Clarico-3 Columans Style 1

PROIZVODNJA IZOLACIONOG STAKLA

Pružamo neophodne materijale za proizvodnju izolacionog stakla, poput aluminijuma, inoks materijala, svih vrsta zaptivnih masa, termičkih toplih, fleksibilnih i toplih ivičnih profila, ukrasnih profila itd ...

       

KO SMO


GLASMIK je tim strastvenih, profesionalno obučenih ljudi čiji je cilj da svima poboljšaju život kroz ometajuće proizvode. Gradimo odlične proizvode za rešavanje vaših poslovnih problema.

Našim kupcima savetujemo i pomažemo da postignu svoje ciljeve i nastojimo da izgradimo dugotrajne odnose brzom isporukom i pouzdanom i kvalitetnom uslugom.

 
 

NAJNOVIJE VESTI

KVALITETNE USLUGE

Glasmikov tim stručnjaka brine o svim detaljima i nudi konsultacije i inženjering za obradu, transformaciju i upotrebu ravnog stakla. Nadmašićemo vaša očekivanja sa odličnom uslugom i brzom isporukom.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.