Sve vrste na stakla...

Na Lager

Dimenzije od 165x216 cm do 600x321 cm

Odoo - Sample 3 for three columns

Float Staklo

Flot stako Flot čisto staklo, bezbojno ravno staklo koje ima najširu primenu u staklarstvu. Mozemo ga koristiti u daljoj proizvodnji termostakala, laminirati, kaliti, brusiti, fazetirati, matirati, emajlirati, savijati.. Primena svuda gde je potrebno. Debljina ploča- 2,3,4,5,6,8,10,12,15,19,25mm.

Odoo - Sample 3 for three columns

Satinato Staklo

Satinato stalko je flot staklo kome je jedna strana obrađena visokokvalitetnim nagrizanjem kiseline.Transparentnije je od peskiranog stakla. Na tako obrađenim površinama ne ostaju tragovi prstiju i vrlo se lako održava.Ovo staklo se može laminirati, spajati u dupla stakla, očvršćivati itd.

 

Odoo - Sample 3 for three columns

Zatemnjena Stakla

Klimatska kontrola i UV zaštita - smanjuje odsjaj i količinu sunčeve energije koja se prenosi kroz staklo. Privatnost - održava transparentnost iznutra, ali se svetlost spoljašnjeg pogleda smanjuje i boja svetla se menja, sprečavajući prolaznike da gledaju u objekat unutra.

Odoo - Sample 3 for three columns

Ogledala

Ogledala su jedinstven dekorativni element od stakla – ukras svakog prostora. Ogledalna površina se dobija nanošenjem srebrnog nitrata koji je zaštićen metalnim premazom i slojem boja. U zavisnosti od boje stakla, odraz ogledala može da dobije bronzani, zlatni, sivi, plavi ili zeleni ton. Upravo zbog različite boje stakla i Vaš prostor će dobiti boju svetlosti koja najbolje odgovara atmosferi prostorije.

Odoo - Sample 3 for three columns

Armirano (žičano) staklo

Posebno obrađena da izdrži mehanička oštećenja i otporna na visoke temperature. Obezbeđuje bolju bezbednost - mnogo je teže razbiti od standardnog stakla. Otporan na vatru - testiran rigoroznim testiranjem kako bi se osiguralo da su svi delovi potpuno sigurni u vatri da bi se sprečilo širenje.

Odoo - Sample 3 for three columns

Dekorativna Stakla

Dekorativna ili ornament stakla su veoma čest ukras u našim domovima i poslovnim prostorima. Propuštaju svetlost pa su veoma pogodna za unutrašnja vrata ili pregradne zidove između prostorija. Zbog ukrasnih šara sprečavaju pogled između prostora i istovremeno dekorišu enterijer. Veoma su zahvalna i atraktivna zaštita od pogleda spolja kada ih ugradimo u termopane uz niskoemisiona stakla. Omiljeni su i među proizvođačima nameštaja žbog pečata stila koje daju kuhinjskim elementima, ormarima, plakarima

Odoo - Sample 3 for three columns

Laminirano Staklo

LAMINIRANA STAKLA se dobijaju spajanjem dva ili više slojeva stakla pod visokim pritiskom i temperaturom. Između stakala se nalazi specijalna folija sa visokim faktorom UV zaštite koja omogućava odličnu termo i zvučnu izolaciju. Folija između stakala onemogućava rasprskavanje stakla ukoliko dođe do loma i tako sprečava povredu ljudi ili ostećenja imovine.

Odoo - Sample 3 for three columns

Extra Svetlo (Clear)

Obično flot staklo ima zelenkasti odsjaj na koji smo navikli pa ga i ne primećujemo. Međutim, za pojedine dekorativne namene je veoma važno da staklo bude što providnije. Kada se u procesu proizvodnje smanji prisustvo soli gvožđa u staklu, dobija se „EXTRA CLEAR“ flot staklo. Izuzetno je dekorativno pa se najviše koristi u proizvodnji nameštaja, za izradu ekskluzivnih tuš kabina, za izloge prodavnica… Kada se koriste za laminaciju, „EXTRA CLEAR“ stakla veoma verno reprodukuju boje folija i stvaraju veoma atraktivan utisak. Nudimo Vam „Extra Clear“ stakla vrhunskih karakteristika – u debljinama od 2 mm, 3 mm, 4 mm, 6 mm, 8 mm i 10 mm za sve namene.

...i mnoge druge vrste u našem skladištu